top of page
20231208-DSC06684-bewerkt.jpg

JULIE KOTTEN

INTERIOR DESIGN

 

Julie’s passie is interieurontwerp en dat zien we terug in haar
werkwijze en ontwerpen.

Een rustige kracht die het liefst de hele dag tekent en ontwerpt.

 

Haar werkervaring als interior designer heeft ze opgedaan met turn-key projecten in het hogere segment, waaronder bij Osiris Hertman Studio en Caren Pardovitch Interior Design.

Vindt het geweldig om te zien hoe de door haar ontworpen 3D tekeningen tot leven komen. Kan eeuwig schuiven met meubels en puzzelen met plattegronden tot het perfecte eindresultaat.

Julie is creatief, enthousiast, ruimdenkend en gaat graag de uitdaging aan om prachtige interieurs in verschillende stijlen te ontwerpen die passen bij de droomwensen van de klant.

* Fotografie door Monique Mathijssen

WERKWIJZE

Functionality You Will Love

01

Kennismaking

In een uitgebreide kennismaking bespreken we de wensen voor je/jullie project! Hieruit volgt een op maat gemaakte offerte waarin alle diensten worden benoemd. Zodra deze helemaal naar wens is ga ik aan de slag met het plan. Ik vind eerlijkheid en helderheid erg belangrijk, het is een persoonlijk traject wat we samen aan gaan waarin ik wil streven naar het best passende eind resultaat!

03

Definitief ontwerp

Na de eerste ontwerp meeting ga ik aan de slag met de feedback en verwerk dit tot een definitief ontwerp. Ik richt mij in deze fase ook verder op het uitzoeken van meubels, verlichting en accessoires. We zullen ook samen bezoeken brengen aan showrooms uit mijn netwerk om de meest geschikte spullen uit de zoeken!

02

Ontwerp fase

Ik werk het plan uit door middel van een 3D tekening en moodboards. De 3D tekening geeft een realistisch beeld van hoe het project er uit kan gaan komen te zien. De moodboards bieden ondersteuning om de sfeer, kleuren en materialen aan te geven. Hierna volgt een uitgebreide meeting waarin ik het plan presenteer.

04

Uitvoering

Zodra het ontwerp helemaal naar wens is kunnen we beginnen aan de uitvoering! Ik kan ondersteunen bij de bouwbegeleiding en ontzorgen bij het complete bestel traject van alle materialen en meubels. Er zullen veel contact momenten zijn om het project in goede banen te leiden!

Naast mijn eigen projecten ben ik ook beschikbaar voor

collega interieurontwerpers.

Ben jij op dit moment erg druk en kun je wel wat hulp gebruiken?

Of wellicht besteed jij je tekenwerk liever uit?

Neem vooral contact op en samen kijken we naar de mogelijkheden!

bottom of page